Coaching

Soms zit er iets dwars op je route voorwaarts. Je hebt een visie, een plan en je gaat ervoor. En toch is er iets dat je steeds weer van je pad afbrengt. Er kan een stukje onverwerkt verleden in de weg zitten of een heel sterke overtuiging waar je je maar niet van weet te bevrijden. Ook kunnen oude blessures parten gaan spelen op je weg van ontwikkeling. Deze blokkades opzoeken en onderzoeken kan heel bevrijdend werken waardoor je weer verder kunt. En je lichaam is hierin de leidraad, want die weet alles. Ik gebruik Somatic Experiencing© , NARM en andere lichaamsgerichte technieken om je te begeleiden in dit proces. Daarnaast is de Polyvagaal Theorie een heel praktisch hulpmiddel om tussen de sessies voor jezelf toe te passen zodat je echt vooruit komt.

Tarieven sessies

Losse sessie: 1,5 uur / € 150

Coaching traject van 5 sessies van 1,5 uur/ € 700

Werkgevers: prijs op aanvraag

De sessies hebben een maximale uitloop van 15 minuten, hierna wordt de extra tijd in rekening gebracht, omgerekend naar het uurtarief.

Handig om te weten

  • Als je afspraak wilt afzeggen of verzetten, dan kan dit kosteloos tot 24 uur van tevoren.
  • Je kan na de sessie contant of per pin betalen, de factuur geef ik je mee of stuur ik digitaal na.
  • Wanneer je het coachingstraject van 5 sessies wil doen dan kun je vooraf het gehele bedrag betalen of vooraf 50% betalen en bij sessie 3 de overige 50%.
  • De tarieven zijn vrijgesteld van b.t.w.