Bereikbaarheid

Praktijkadres

Dennenhof 7, 1087 SE Amsterdam, Tel.: 020-6821900 Mob.: 06-24744069

Ontvangst

Er is hier geen wachtruimte, kom daarom niet te vroeg. Zo’n 5 minuten voor tijd kan ik je binnenlaten.

Routebeschrijving met OV

Vanaf centraal station Amsterdam neemt u tram 26 naar IJburg. Uitstappen Bij Diemerparklaan.
Rechtsaf de Diemerparklaan inlopen. Drie bruggen over en u bent in het park, dan linksaf het pad volgen en de 1e brug nemen die u dan tegenkomt. Meteen de 1e rechts is de Dennenhof.

Mijn praktijk op nummer 7 zit in het oranje bakstenen huis aan de rechterkant. De ingang zit iets verscholen: achter de auto de trap naar beneden nemen. Daar is de glazen toegangsdeur.

Routebeschrijving met de auto

Vanuit richting Den Haag A4 en Utrecht A2:

Neem zuidelijke ring A10 afslag S114 (Artis) onderaan afslag rechtsaf witte brug over. Deze weg helemaal uitrijden totdat de weg  een bocht naar links maakt. In deze bocht ga je rechtsaf de Emma Andriessenstraat in (aan je linkerhand ligt een groot park)

De 1e rechts de Jaap Speyerstraat  in. Deze weg rijd je door tot aan het water en ga daar linksaf, daarna rechts de brug over het eiland op. (aan je linkerhand zie je een tennisbaan). Direct na de brug rechtsaf. De berm bestaat uit dennenheuvels. Voor het laatste dennenbosje de 1e linksaf, dan rijd je rechtdoor de Dennenhof op. Direct rechts zijn parkeerplaatsen. Nummer 7 is het 2e oranje bakstenen huis na de parkeerhaven aan de rechterkant.

De ingang zit iets verscholen: achter de auto de trap naar beneden nemen.

Daar is de glazen toegangsdeur.
NB! Hier is betaald parkeren.

Vanuit richting Almere/ Amersfoort A1 en Utrecht A9:

Neem afslag IJburg, onderaan afslag draai je rechtsaf (U-bocht de autoweg op die richting IJburg gaat. Weg helemaal volgen. Je gaat een grote brug over, na de 2e verkeerslichten linksaf slaan de Peter Martensstraat in. Dan de 3e of 4e straat rechts, dan de 1e links, de Friedrich Kahlenbergstraat. Deze weg leidt naar het eiland, ga de brug(gen) over en volg de weg die rechtsaf het eiland opgaat. De berm bestaat uit dennenheuvels. Voor het laatste dennenbosje de 1e linksaf, dan rijd je rechtdoor de Dennenhof op. Direct rechts zijn parkeerplaatsen. Nummer 7 is het 2e huis na de parkeerhaven. De ingang zit iets verscholen: achter de auto de trap naar beneden nemen. Daar is de glazen toegangsdeur.
NB! Hier is betaald parkeren.