Trauma

Ik help je in mijn praktijk om opgeslagen spanning en stress te ontladen en het herstellende vermogen van je lichaam weer aan te boren. Door het oeroude mechanisme van zelfregulatie kun je de zogenaamd bevroren delen in je systeem laten ‘ontdooien’. Hierbij kunnen oude trauma’s naar boven komen en geïntegreerd worden.

Mijn werkwijze
Allereerst heb ik graag telefonisch contact voor een eerste kennismaking. Als we beiden het idee hebben dat ik iets voor je kan betekenen prikken we een datum voor een intakegesprek. Ter voorbereiding hierop stuur ik je een formulier met een aantal vragen toe. Tijdens de 1e sessie, bekijken we je klachten en zullen we uitgebreid ingaan op je hulpvraag en wat je doel is. We gaan dan ook aan de slag zodat je kunt ervaren hoe ik werk. Aan het eind van de sessie besluiten we of je verder wil en zetten we een lijn uit voor een traject.

Ik werk niet met een protocol, de reden hiervoor is dat de wijsheid in ons lijf zelf besloten ligt. We volgen dat wat er in het hier en nu aan de oppervlakte komt naar aanleiding van jouw vraag. Door hier met aandacht en nieuwsgierigheid bij te zijn komt jouw geschiedenis als vanzelf naar boven op het juiste moment. Ik zet tools uit de SE, NARM en Polyvagaaltheorie in om die ervaring te helpen transformeren en integreren.


Tarieven sessies

Intake sessie: 1,5 uur / € 150 (particulier)

Vervolgsessie: 1,0 uur / €   90 (particulier)

Werkgevers: Prijs op aanvraag

De sessies hebben een maximale uitloop van 15 minuten, hierna wordt de extra tijd in rekening gebracht, omgerekend naar het uurtarief.


Handig om te weten

  • Het benodigde aantal sessies hangt af van je klachten die je ervaart.
  • Als je afspraak wilt afzeggen of verzetten, dan kan dit kosteloos tot 24 uur van tevoren.
  • De behandelingen kunnen deels vergoed worden door je aanvullende verzekering. Klik op deze link voor meer informatie over vergoedingen.
  • Bedrijven kunnen de behandelingen als kosten opvoeren.
  • Je kan na de sessie contant of per pin betalen, de factuur geef ik je mee of stuur ik digitaal na.
  • De tarieven zijn vrijgesteld van b.t.w.