Trainingen

Dieren in het wild zijn continu in levensgevaar. Toch ervaren ze geen trauma. Hoe komt dat? Hoe verwerken zoogdieren spanning? Wat kunnen wij mensen daarvan leren? En wat gebeurt er met ons als we een overweldigende ervaring hebben meegemaakt, wat doet het met ons emotioneel en fysiek? Het zenuwstelsel vormt de sleutel. Het is een geweldig gereedschap dat zoogdieren dankzij hun instinct beter hanteren dan mensen. Wij schakelen na een traumatische ervaring snel over op ons verstand.

Ben je werkzaam in de zorg of het onderwijs? Wil je beter begrijpen wat een traumatische staat met iemand doet, hoe je het kunt herkennen en goed begeleiden? In de training krijg je meer inzicht in de werking van ons zenuwstel en hoe je deze kennis kunt toepassen in je werk.


Wat levert het op?

Meer begrip en compassie voor jezelf en je medemens. Dit leidt tot een open en ontspannen houding. Wanneer je meer ontspannen bent is er meer contact en dat leidt tot betere zorg, begeleiding en onderwijs. Zelf ervaren hoe dit werkt? Ik denk graag mee over een training passend bij de hulpvraag van de organisatie.

De trainingen worden op maat gemaakt en kunnen op locatie gegeven worden. Neem contact op voor meer informatie.


Waar ik inmiddels heb getraind


Afbeeldingsresultaat voor laterna magica school amsterdam
Geboortezorg Eigenwijs